2012. november 4., vasárnap

Végre itthon

Zsunak szeretettel, helyzetjelentés

Ma hazahoztuk Őt, a Kromski Interlude névre keresztelt rokkát. Natúr kivitelben egyelőre. Gyorsan akartam mindent kipróbálni, jelentem a kezdők tipikus hibáit már elkövettem, de ami bíztató fel is ismertem, sőt mi több halványan derengett a megoldás is, remélem gyakorlás kérdése lesz. Tudok túlfonni, és tudok nagyon egyenletlenül fonni, de a jó hír, hogy egyben van minden. Nyílván nem szerencsés házi mosású és kártolású vacak gyapjúval kezdeni, de ezt legalább nem sajnálom kidobni, ha muszáj:). Íme Ő, még nincs beceneve ... ahhoz még barátkoznunk kell:) de én nyitott vagyok legalább



Gyorsan még azt is ki akartam próbálni az orsókon, hogyan fest majd, ha megkapja szép barnás méhviasz alapú színét, szerintem nagyon szép lesz, csak van egy kis bökkenő, attól tartok szét kell szedni, ahhoz hogy szépen tudjam beledörzsölni a viaszt. Legalább megtanulom én is összerakni:).



2 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon szép lesz ezzel a viasszal!

    Háznál tisztított gyapjút fonni élmény! :)

    VálaszTörlés
  2. Már csak idő kéne rá, hogy az egészet átdörzsöljem. Bizony élmény, de addig nincs minőségi gyapjú, amíg nem nyújtok egyenletes teljesítményt, de a jó hír, hogy nagyon értem már mit tesz a skót feszítő:)

    VálaszTörlés